Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία “Επικοινωνίας και Συνεργασίας” (www.uc.sch.gr) όχι μόνο εντός του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) αλλά από οποιοδήποτε σημείο έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο (π.χ. από το σπίτι σας).

Η υπηρεσία αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου “ΣΤΗΡΙΖΩ” και είναι διαθέσιμη σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (Α & Β/θμιας εκπαίδευσης). Προσφέρει δυνατότητα δωρεάν επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των χρηστών με διάφορους τρόπους, όπως: φωνή, βίντεο, άμεσο μήνυμα, ανταλλαγή αρχείων, διαμοιρασμό οθόνης υπολογιστή.

Για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας αρκεί να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας μια εφαρμογή από αυτές που είναι δωρεάν διαθέσιμες στο Διαδίκτυο. Ενδεικτικά αναφέρουμε εφαρμογές όπως: Jitsi, Ekiga, Zoiper, Blink και πολλές άλλες.

 

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης είναι διαθέσιμες στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας: www.uc.sch.gr.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ή στο τηλέφωνο: 801 1180181.

 

Με εκτίμηση,

Υπηρεσία Επικοινωνίας και Συνεργασίας

Φορέας Υλοποίησης Πανεπιστήμιο Κρήτης