Στα πλαίσια του 32ου  συνεδρίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στην Καστοριά με θέμα «Η Δύναμη των Μαθηματικών κινητήριος μοχλός της επιστημονικής έρευνας και της εξελικτικής πορείας του πολιτισμού μας.»

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Να παρακολουθήσουν το εργαστήριο καινοτόμου πρακτικής διδασκαλίας σε μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης, δύο επιλεγμένων θεμάτων θεωρίας παιγνίων και κρυπτολογίας που θα διοργανωθεί από συνεργάτες του CTY-Greece και του τμήματος Μαθηματικών του ΑΠΘ.

Το εργαστήριο θα περιλαμβάνει ένα σύντομο ταξίδι σε δυο επίκαιρα θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας, τα μαθηματικά πίσω από τις διαπραγματεύσεις, την συνεργασία και τις αποφάσεις  και στην κρυφή και αιώνια διαμάχη μεταξύ ασφάλειας και κατασκοπίας.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Για την συμμετοχή σας και την αποστολή των πιστοποιητικών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφών* που μπορείτε να βρείτε και στην ηλεκτρονική σελίδα του συνεδρίου. Επίσης θα μπορείτε να εγγραφείτε και πριν την έναρξη στο περίπτερο του CTY-Greece, με προσκόμιση της απόδειξης εγγραφής στο συνέδριο. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Θα χαρούμε αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας,

Εκ των διοργανωτών

* Σύνεδροι : http://goo.gl/forms/nMmznBFFR1

* Μαθητές Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου : Δηλώνετε συμμετοχή στον Μαθηματικό του σχολείου σας και τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα τα προωθήσει στους διοργανωτές το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής στην Καστοριά.