Η Συντονιστική και η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα 23, 24 και 25 Οκτωβρίου 2015, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ.: 11107/Δ2/22-01-2015)

καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, καθώς και Εκπαιδευτές Ενηλίκων αλλά και φοιτητές να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου μας (περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο: synedrio.eepek.gr και επικοινωνία στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

 Χώρος διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο, κτίριο Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, Λάρισα (Περιφερειακή οδός).

 

 Εργασίες του συνεδρίου:

Στο συνέδριο θα υπάρξουν 7 προσκεκλημένες ομιλίες διακεκριμένων πανεπιστημιακών δασκάλων από την Ελλάδα και την Κύπρο και θα παρουσιαστούν συνολικά 305 εργασίες εκπαιδευτικών, οι οποίες έτυχαν θετικής κρίσης από 2 τουλάχιστον κριτές. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν:

α) Πλήρη Άρθρα – Εισηγήσεις: 210 (εκ των οποίων 11 βιντεοεισηγήσεις).

Αφορούν σε ολοκληρωμένα πρωτότυπα άρθρα και εργασίες όλων των ειδικοτήτων.

β) Εκπαιδευτικά Σενάρια όλων των ειδικοτήτων: 65.

γ) Εργαστηριακές παρουσιάσεις: 30. Αφορούν κυρίως σε workshops παρουσίασης διδακτικών προσεγγίσεων, διδακτικών εργαλείων και εφαρμογών Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση. Θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες διδασκαλίας ή εργαστήρια Η/Υ και θα έχουν διάρκεια 2 – 3 ώρες. Για την παρακολούθηση των εργαστηρίων (γύρω στα 20 άτομα ανά εργαστήριο) θα ανακοινωθεί αργότερα φόρμα εγγραφής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να εγγραφεί κάποιος σε εργαστήριο πρέπει προηγουμένως να έχει εγγραφεί στο συνέδριο.

  1. Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί στις 4 Οκτωβρίου 2015.
  2. Προς αποφυγή ταλαιπωρίας σε ουρές αλλά και για τη διευκόλυνση όλων

(έκδοση βεβαιώσεων, έγκυρη εγγραφή σε εργαστήρια κλπ.), είναι προτιμότερο να γίνει έγκαιρη εγγραφή πριν την έναρξη του συνεδρίου, μέσα από το σύστημα http://synedrio.eepek.gr/index.php/eggrafi . Κόστος

συμμετοχής: 20 € (για φοιτητές 10 €). Πληρωμή με κάρτα, e-banking ή με τραπεζική κατάθεση.

 

Επισυνάπτονται η αφίσα του συνεδρίου καθώς και σχετική επιστολή.

 

Από την Συντονιστική και Οργανωτική Επιτροπή