Το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά θα υπογράψει την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και ώρα 11:00, Μνημόνιο συνεργασίας με το Επαγγελματικό Λύκειο Καστοριάς, στο χώρο του Μεγάλου Αμφιθεάτρου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

O σκοπός του μνημονίου είναι η υποστήριξη και η ποιοτική αναβάθμιση της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης γενικότερα στην Καστοριά ειδικότερα, προς όφελος της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης και  του κοινωνικού συνόλου, χωρίς να θίγεται η αποστολή και ο ρόλος του κάθε συνεργαζόμενου φορέα.

Η συνεργασία του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. με το Επαγγελματικό Λύκειο Καστοριάς ξεκίνησε περίπου το 2012, όταν φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. επισκέφθηκαν το Επαγγελματικό Λύκειο Καστοριάς, όπου σε συνεργασία με τους μαθητές και τους καθηγητές πραγματοποιήσαν μια παρουσίαση σχετικά με την Εκπαιδευτική Ρομποτική. Στη συνέχεια το Επαγγελματικό Λύκειο Καστοριάς επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά με σκοπό οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με τους χώρους του ΤΕΙ και γενικότερα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. Από τότε έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο επίσκεψη του Επαγγελματικού Λυκείου Καστοριάς στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά και μετέπειτα φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. επισκέπτονται το Επαγγελματικό Λύκειο Καστοριάς για τη διεξαγωγή παρουσιάσεων με θέμα την Εκπαιδευτική Ρομποτική.

Φωτογραφία 1

Φωτογραφία 2

Φωτογραφία 3