Αποστολή μηνύματος μέσω ιστοσυνδέσμου που μετά την ανάγνωση αυτοκαταστρέφεται: https://1ty.me/

Είναι μια δικτυακή υπηρεσία, προσβάσιμη από οποιοδήποτε browser. Μπορούμε να γράψουμε ένα μήνυμα και αυτόματο να δημιουργήσουμε ένα link όπου θα οδηγεί στον σύνδεσμο αυτού του μηνύματος. Τον σύνδεσμο αυτό στη συνέχεια, μπορούμε να τον στείλουμε στον email που μας ενδιαφέρει.Ο παραλήπτης μπορεί να επισκεφτεί μόνο  μια φορά τον συγκεκριμένο σύνδεσμο και να διαβάσει τοι μύνημα, έχοντας τη δυνατότητα να το αντιγράψει. Στη συνέχεια αυτός ο σύνδεσμος μαζί με το περιεχόμενο του μηνύματος καταστρέφεται και διαγράφεται από την βάση δεδομένων. Το δημιουργούμενο link είναι μια τυχαία ακολουθία χαρακτήρων που μόνο εσείς βλέπετε και γνωρίζετε. Κανείς άλλος δεν μπορεί να δει τη σύνδεσή σας ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό, εκτός και αν επιλέξετε να τον μοιραστείτε.Αν δεν ανακτηθεί μετά από 30 ημέρες,  αφαιρείται αυτόματα.

Yπηρεσία Αnonymouse: http://anonymouse.org/

Πρόκειται για καποια δικτυακή υπηρεσία η οποία μας επιτρέπει να στείλουμε ανώνυμα mails και συγχρόνως να περιηγηθούμε ανώνυμα σε όποια σελιδα θελουμε και έχουμε λόγους να κρατήσουμε κρυφά τα στοιχεία μας

Lockbin - Εφαρμογή αποστολής και λήψης κρυπτογραφημένων μηνυμάτων:  https://lockbin.com/Messaging

Πρόκειται για μια υπηρεσία η οποία επιτρέπει την ανταλλαγή κρυπτογραφημένων e-mails, τόσο μέσω ενός web interface, όσο και μέσω ενός desktop client ο οποίος είναι διαθέσιμος για Linux, Windows και Android. Προστατεύει τα μεταφερόμενα μηνύματα με 256-bit TLS/SSL, η επαλήθευση με FIPS 140-2, ενώ σαν σύνολο χρησιμοποιείται η AES-256 bit κρυπτογράφηση.

Text Shade:  http://www.textshade.com/

Πρόκειται για ένα λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα, τ’ οποίο επιτρέπει την δημιουργία κρυπτογραφημένων μηνυμάτων, καθώς και την αποκρυπτογράφησή τους, μέσα από ένα web interface.

Mια λίστα με αξιόλογες webmail privacy υπηρεσίες

StartMail: https://beta.startmail.com/

Vmail: https://www.vmail.me/en/

Hushmail: https://www.hushmail.com/

 

Πηγή: http://osarena.net