Επίσης δείτε...
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Είσοδος Πληροφορικών
Online Χρήστες
Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους
Στατιστικά
Μέλη : 33
Περιεχόμενο : 259
Σύνδεσμοι : 6
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 175019

Επιμορφωτικά Σεμινάρια Web 2.0 - Τάξη 2.0

ΚΕΠΛΗΝΕΤ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Τελευταία Νέα / Ανακοινώσεις

Οδηγίες Αλλαγής Κωδικού Πρόσβασης (Password)

Πληκτρολογήστε τον Κωδικό Πρόσβασης (Password) που ήδη έχετε, καθώς και τον καινούργιο κωδικό πρόσβασης που θέλετε (δύο φορές για λόγους επιβεβαίωσης) και πατήστε
Αλλαγή Κωδικού
ΠΡΟΣΟΧΗ :
Ο νέος Κωδικός Πρόσβασης θα πρέπει να περιλαμβάνει το λιγότερο πέντε (5) χαρακτήρες 
και να αποτελείται από συνδυασμό πεζών λατινικών χαρακτήρων και αριθμών ή/και κάποια από τα επιτρεπτά σύμβολα
(Επιτρεπτά σύμβολα: @&-)
Ο νέος κωδικός πρόσβασης και η επιβεβαίωσή του πρέπει να είναι ακριβώς ίδιοι, ενώ για λόγους ασφαλείας ο καινούργιος κωδικός πρόσβασης θα πρέπει να είναι δύσκολος.
 

Πως μπορώ να ανακτήσω τον κωδικό μου επειδή τον ξέχασα

Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας θα πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία για την ανάκτησή του:

Στείλτε με fax ένα χειρόγραφο αίτημα υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από τον διευθυντή του σχολείου που υπηρετείτε ή με μία φωτοτυπία της ταυτότητάς σας, στο fax του helpdesk της περιοχή σας

Περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας του Helpdesk της περιοχή σας θα βρείτε σε αυτό το σύνδεσμο.

 

Πώς μπορώ να αποκτήσω σύνδεση ADSL (για τις σχολικές μονάδες μόνο)

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο προσφέρει συνδέσεις ADSL σε όλες τις σχολικές και διοικητικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επαίδευσης. Οι συνδέσεις που παρέχονται αφορούν σε:

  • Αναβάθμιση των ISDN/PSTN συνδέσεων του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου
  • Αντικατάσταση των 2Μbps μισθωμένων κυκλωμάτων των διοικητικών μονάδων
  • Νέες συνδέσεις σε νέες σχολικές ή διοικητικές μονάδες

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή. Έλεγχος διαθεσιμότητας ADSL: http://oteshop.ote.gr/storefront/adsl.ep

Για την απόκτηση ή την αναβάθμιση μίας σύνδεσης ADSL, oι διοικητικές και σχολικές μονάδες μπορούν να υποβάλλουν το αίτημα τους είτε ηλεκτρονικά (Ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος) είτε με αποστολή του εντύπου αίτησης. Συγκεκριμένα:

  1. Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης
  2. Εναλλακτικά, υπάρχει το έντυπο αίτησης, το οποίο υποβάλλεται:

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 17 Νοέμβριος 2010 21:07)

 

23ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πληροφορικής 2010-11

Σας διαβιβάζουμε τον κανονισμό διεξαγωγής και το θέμα της πρώτης φάσης του 23ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής, που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ) σε συνεργασία με τα τμήματα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Ελληνικών Πανεπιστημίων και τμημάτων Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων Α-ΤΕΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΕΠΥ στο τηλ. 210-3301307, ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις epy@epy.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και info@pdp.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. καθώς και  να επισκέπτονται τις  ιστοσελίδες  www.epy.gr και www.pdp.gr .
Για τεχνικά θέματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο system@pdp.gr

 

Εκπαίδευση ενηλίκων στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες – Ήρων2

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ) και το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) σχεδιάζουν και υλοποιούν το πρόγραμμα «Εκπαίδευση ενηλίκων στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες – Ήρων2» με στόχο την εκπαίδευση ενηλίκων πολιτών, αρχάριων  στην πληροφορική στη χρήση Η/Υ και τις νέες τεχνολογίες.
Το πρόγραμμα εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΣΠΑ 2007-13) και από το Ελληνικό Δημόσιο.
α) Σε ποιους απευθύνεται


Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 17 Νοέμβριος 2010 14:07)

Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση για τη διάθεση των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης

Έχουν εκδοθεί οι Βεβαιώσεις Πιστοποίησης των εκπαιδευτικών, οι οποίοι συμμετείχαν με επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Α/Θμιας & Β/Θμιας Εκπαίδευσης σε βασικές δεξιότητες των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών  (Τ.Π.Ε.) στην εκπαίδευση» (Ά επίπεδο - ΕΡΓΟ ΙΙ).  Οι ανωτέρω εξετάσεις πιστοποίησης είχαν πραγματοποιηθεί κατά τις εξής περιόδους:

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 17 Νοέμβριος 2010 14:12)

Περισσότερα...

 

Έναρξη δεύτερης περιόδου επιμόρφωσης Β' επιπέδου (Δεκέμβριος 2010 - Ιούνιος 2010)

Στο πλαίσιο της Πράξης με γενικό τίτλο «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» που είναι ενταγμένη στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. "Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση", ΕΣΠΑ 2007-2013, η οποία υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, θα διεξαχθεί η δεύτερη περίοδος επιμόρφωσης β' επιπέδου κατά το διάστημα Δεκεμβρίου 2010 – Ιουνίου 2011.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το περιεχόμενο, τον τρόπο διεξαγωγής, το χρονοδιάγραμμα, τη διαδικασία αιτήσεων και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα επιμορφωτικά προγραμματα β' επιπέδου, πατώντας εδώ

 

Οδηγίες για την εγκατάσταση των νέων πιστοποιητικών του eschool

Ανανεώθηκαν τα ψηφιακά πιστοποιητικά των www4.eschooldm.ypepth.gr και wse4.eschooldm.ypepth.gr με την βοήθεια της CA του ΠΣΔ που είναι και ο εκδότης τους. Αυτό σημαίνει ότι για να λειτουργήσουν οι σχετικές υπηρεσίες του e-School πρέπει στους H/Y των σχολικών μονάδων να εγκατασταθεί ΚΑΙ το πιστοποιητικό της κεντρικής αρχής πιστοποίησης του ΠΣΔ (ROOT_CA) που βρίσκεται στο http://ca.sch.gr αν δεν υπάρχει ήδη.

Η ακριβής διεύθυνση  είναι: https://ca.sch.gr/root/sch_root_cert.exe

 

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 17 Νοέμβριος 2010 13:35)

 

Ιστοσελίδα υποστήριξης του προγράμματος Eschool

Δημιουργήθηκε  ιστοσελίδα υποστήριξης του προγράμματος eschool όπου θα βρείτε λύσεις στις απορίες σας σχετικά με την εφαρμογή αυτή http://ess.ypepth.gr/otrs/public.pl?Action=PublicFAQ&Subaction=Explorer&CategoryID=0

Σας υπενθυμίζουμε ότι για το πρόγραμμα αυτό ισχύουν τα εξης:

 

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 17 Νοέμβριος 2010 13:33)