Επίσης δείτε...
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Είσοδος Πληροφορικών
Online Χρήστες
Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους
Στατιστικά
Μέλη : 33
Περιεχόμενο : 259
Σύνδεσμοι : 6
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 167448

Επιμορφωτικά Σεμινάρια Web 2.0 - Τάξη 2.0

E-school

Εγκατάσταση e-School

Για τή διάθεση της εφαρμογής e-School και τις οδηγίες εγκατάστασης της, ανατρέξτε στη διεύθυνση: https://www4.eschooldm.ypepth.gr/deploy.

Προσοχη: Η εγκατάσταση του e-School γίνεται μέσω της τεχνολογίας ClickOnce της Microsoft. Γι'αυτόν τον λόγο, για να πετύχει η εγκατάσταση μέσω web, πρέπει να έχετε υποχρεωτικά προεπιλεγμένο browser στο σύστημά σας τον Internet Explorer. Επίσης σημειώστε οτι για την ώρα, η εγκατάσταση του e-School ΔΕΝ υποστηρίζει 64-bit λειτουργικα συστήματα.


Για την εγκατάσταση των ψηφιακών πιστοποιητικών (της κεντρικής αρχής πιστοποίησης του ΠΣΔ) τα οποία είναι απαραίτητα για την μετέπειτα εγκατάσταση και χρήση του e-School, κατεβάστε και εκτελέστε το αρχείο που θα βρείτε εδώ: https://ca.sch.gr/root/sch_root_cert.exe


Επικοινωνία με την ομάδα υποστήριξης

Η ομάδα υποστήριξης του e-School ειναι διαθέσιμη για να σας εξυπηρετήσει σε τεχνικα ζητήματα και σε θέματα λειτουργίας της εφαρμογής.

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να στείλετε το αίτημα σας με e-mail στο σύστημα εξυπηρέτησης δελτίων, στη διεύθυνση eschoolsupport@ypepth.gr. Οταν επικοινωνείτε με το σύστημα εξυπηρέτησης δελτίων παρακαλούμε να μην τροποποιείτε το θέμα του e-mail (απο τη στιγμη που θα λάβετε την πρώτη απάντηση με τον κωδικό [Ticket#]), γιατι χάνεται το ιστορικό της επικοινωνίας.

Καλή ιδέα πριν επικοινωνήσετε μαζί μας θα ήταν να ανατρέξετε και στις Συχνές Ερωτήσεις (FAQ), οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς με βάση τα αιτήματά σας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Αρχείο Ανακοινώσεων

Πατήστε εδώ για τα τελευταία νέα και ανακοινώσεις σχετικά με το e-School.

Χρήσιμα εργαλεία (utilities) από τρίτους

WinRAR

Πολλά από τα attachments του e-Shool Support στις Συχνές Ερωτήσεις σας παρέχονται με τη μορφή άρχειου RAR. Για να ανοίξετε αυτα τα αρχεία πρέπει να έχετε εγκατεστήμενο το WinRAR ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Το WinRAR συγκεκριμενα είναι διαθέσιμο από εδώ.

 


Ιστοσελίδα ομάδας υποστήριξης e-School


Δείτε υλικό για το e-school από το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χανίων

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 01 Φεβρουάριος 2011 00:30)