Επίσης δείτε...
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Είσοδος Πληροφορικών
Online Χρήστες
Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους
Στατιστικά
Μέλη : 33
Περιεχόμενο : 259
Σύνδεσμοι : 6
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 167479

Επιμορφωτικά Σεμινάρια Web 2.0 - Τάξη 2.0

Έρευνα αποτίμησης των εκπαιδευτικών αναγκών για τους Εκπαιδευτικούς Πληροφορικής, σε τεχνολογίες πληροφορικής και υποδομές των σχολείων

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» σε συνεργασία με τους Φορείς λειτουργίας του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, στα πλαίσια του έργου "Στηρίζω",  υλοποιεί μια σειρά εκπαιδευτικών δράσεων  ο οποίες απευθύνονται  στους εκπαιδευτικούς πληροφορικής (ΠΕ19, ΠΕ20) της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης για  κάθε  ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό Πληροφορικής (ΠΕ19, ΠΕ20) θα έχει συνολική διάρκεια 10 ωρών και θα αφορά τις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και τις τεχνολογικές υποδομές  και  λειτουργίες των σχολείων. Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης θα διαμορφώνεται από μία σειρά υποχρεωτικών αντικειμένων και μια σειρά αντικειμένων που θα μπορούν να επιλεγούν. Με σκοπό την καλύτερη διαμόρφωση του προγράμματος εκπαίδευσης, απευθυνόμαστε στους εκπαιδευτικούς με σκοπό την καταγραφή των αναγκών και των προτάσεών τους.

Σας  καλούμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μας

  • Το ερωτηματολόγιο θα παραμείνει ενεργό από τις 09/01/2013 μέχρι τις 25/01/2013.
  • Δε θα χρειαστείτε περισσότερο από  10 λεπτά για τη συμπλήρωση του.

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται μόνο σε εκπαιδευτικούς ΠΕ19 και ΠΕ20, οι οποίοι έχουν και δικαίωμα σύνδεσης.

Δείτε περισσότερα στο : www.sch.gr/training

 

Χρήσιμες παρατηρήσεις σχετικά με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου:

  • Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου πραγματοποιείται μια φορά από κάθε χρήστη και μόνο από εκπαιδευτικούς των κατηγοριών ΠΕ19 και ΠΕ20.
  • Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του ερωτηματολογίου, πριν την οριστική υποβολή του, το ερωτηματολόγιο θα πρέπει να συμπληρωθεί εξ’ αρχής.
  • Αν και η είσοδος ατο ερωτηματολόγιο γίνεται με τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη στο ΠΣΔ (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης), παραμένει ανώνυμο καθώς τα στατιστικά θα εξάγονται στο σύνολο των απαντήσεων.
  • Αν δεν έχετε λογαριασμό στο ΠΣΔ μπορείτε να αποκτήσετε.
  • Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία ανάκτησης του.
  • Για οποιαδήποτε προβλήματα ή απορίες σχετικά με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά στο 801 11 801 81.
Οι εκπαιδευτικές δράσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης «ΣΤΗΡΙΖΩ – Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΔΡΑΣΗ)» υλοποιεί την Δράση Α8 «Πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού ενδοσχολικής τεχνικής υποστήριξης και λειτουργική ένταξή του στο ενιαίο σχήμα υποστήριξης

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2013 12:27)