Επίσης δείτε...
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Είσοδος Πληροφορικών
Online Χρήστες
Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους
Στατιστικά
Μέλη : 33
Περιεχόμενο : 259
Σύνδεσμοι : 6
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 167962

Επιμορφωτικά Σεμινάρια Web 2.0 - Τάξη 2.0

7o Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής

Η Π.Ε.ΚΑ.Π. και το τοπικό Παράρτημα Θεσσαλονίκης διοργανώνουν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με θέμα: «Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση - Προκλήσεις και Προοπτικές».

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 12 έως 14 Απριλίου 2013 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και σκοπός του είναι η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα που αφορούν τις σύγχρονες προσεγγίσεις της διδασκαλίας και διδακτικής της Πληροφορικής. Λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες και οδηγίες για τη συγγραφή και υποβολή των εργασιών, θα δοθούν στην 1η ανακοίνωση του Συνεδρίου, εντός του Σεπτεμβρίου

Κατεβάστε το Δελτίου Τύπου

Σας γνωρίζουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.Κα.Π.), το τοπικό παράρτημα και το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και το Κέντρο Επιστημών Πάτρας διοργανώνουν το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με θέμα «Πληροφορική και νέο σχολείο».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2012 στην Πάτρα και μπορούν  να συμμετάσχουν, εφόσον το επιθυμούν:

1)                 Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ19-20

2)                 Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων και οι Προϊστάμενοι των Γραφείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ 19-20

3)                 Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πληροφορικής

4)                 Οι Υπεύθυνοι των  ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ

5)                 Οι Τεχνικοί Υπεύθυνοι των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ

6)                 Τέσσερεις (04) εκπαιδευτικοί, κλάδου ΠΕ 19-20, ανά Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης.

7)                 Εννιά (9) μέλη της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής, τα οποία προτείνονται από την Π.Ε.Κα.Π.

Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο θα επιλεγούν με κλήρωση, εφόσον οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι, η οποία θα διενεργηθεί στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή και μετακίνηση των ανωτέρω θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να αποστείλουν στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Δ/νση Σπουδών Δ/θμιας Εκπ/σης, Αν. Παπανδρέου 37, 15180 Μαρούσι) τα ονόματα των συμμετεχόντων μέχρι 09-03-2012, προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση μόνο για την έγκριση μετακίνησης.

Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Δ/θμιας Εκπ/σης να ενημερώσουν εγγράφως το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για οποιαδήποτε αλλαγή των ονομάτων των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών έως τις 23-03-2012.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις ιστοσελίδες www.pekap.gr, http://pdkap.sch.gr (e-mail: pekap@pekap.gr)

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 16:55)