Επίσης δείτε...
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Είσοδος Πληροφορικών
Online Χρήστες
Έχουμε 2 επισκέπτες συνδεδεμένους
Στατιστικά
Μέλη : 33
Περιεχόμενο : 259
Σύνδεσμοι : 6
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 169736

Επιμορφωτικά Σεμινάρια Web 2.0 - Τάξη 2.0

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής (15th Panhellenic Conference on Informatics – PCI 2011): Καστοριά

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής (15th Panhellenic Conference on Informatics – PCI 2011) που θα διεξαχθεί στην Καστοριά στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ένωση Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ) σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι ο καθ. Παύλος Σπυράκης, από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και ο καθ. Γιάννης Ιωαννίδης από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν και θα παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες προσωπικότητες από το χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών, καθώς και καθηγητές από ανώτατα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά ιδρύματα.

Πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο σύνδεσμο: http://pci2011.teiwm.gr/. Παράλληλα με το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πληροφορικής θα διεξαχθεί και το 5ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Eureka! για Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς Φοιτητές στην Πληροφορική, τις συναφείς Τεχνολογίες και τις Εφαρμογές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Επικ. Καθ. Άγγελο Μιχάλα τηλ 2467087260 Κιν 6948539176.

Email: amichalas@kastoria.teikoz.gr